Efterårsmenu

Om efteråret stråler farverne i naturen, og de går igen i køkkenet, hvor der er rige muligheder for at sammensætte en spændende og farvestrålende menu med en bred vifte af smage.

Menueksempel 1
  • Laksetatar med krydderurter og citroncreme.
  • Langtidsstegt dyrekølle med små kartofler, svampe og rødvinssauce.
  • Pocheret pære med nøddekage og is.
Menueksempel 2
  • Laksetatar med krydderurter og citroncreme.
  • Langtidsstegt dyrekølle med små kartofler, svampe og rødvinssauce.
  • Pocheret pære med nøddekage og is.

Se andre menuer

Vil du have hjælp til at finde den rigtige løsning til dig?

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive. Jeg tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.